Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gigantisk kycklingfilé

För ett par veckor sedan hade de extrapris på kycklingfiléer och om jag minns rätt var det i Willys (De hette “Majas saftiga kycklingfiléer”. De kändes ovanligt stora och de är nog rejält pumpade med vatten för det har varit mycket att hälla av varje gång efter att köttet tinat. För skojs skull vägde jag dagens filé som ska ta plats i ugnen, dock i mindre delar. Vågen visar 548 gram i vikt, mot normala 150-200 gram, som tydligen är genomsnitt för kycklingfiléer. Det blir nog mycket att rinna av även denna gång, men kycklingen smakar gott så jag klagar inte även om den verkliga vikten nog var hälften av de 1,8 kilo jag köpte. Dock var priset helt OK även för halva vikten!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>