Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sven-Olof Sällström på besök

Sven-Olof Sällström på besökIdag hade SD Karlskrona medlemsmöte och föreläsare var riksdagsman Sven-Olof “Svenne” Sällström som berättade om sitt arbete i Sveriges RiksdagArbetsmarknadsutskott.

“Svenne” har en intressant bakgrund som bl a yrkesofficer och butikschef hos både ICACoop och Rusta. År 2008 blev han dock anställd av Sverigedemokraterna inför valåret 2010 och han blev då invald som riksdagsman.

Sven-Olof höll en mycket bra och engagerande föreläsning om sitt arbete i riksdagen och kring dagsaktuella frågor inom sitt arbetsområde.

Det var ett 30-tal medlemmar och sympatisörer som lyssnade, vilket var ovanligt lite, men många var engagerade på annat håll med bl a SD Kvinnor i Norrköping och en regional familjerättskonferens.

Medlemsmöte i SD Karlskrona med Sven-Olof Sällström

Cirka 30 medlemmar fanns på plats och lyssnade till en mycket intressant föreläsning.

1 comment to Sven-Olof Sällström på besök

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>