Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fin parentation i Riksdagen

Riksdagsledamoten Sven-Olof Sällström (1968-2024) avled för en tid sedan och enligt tradition hålls en parentation i Sveriges Riksdag om en riksdagsman avlider under mandatperioden. Talman Andreas Norlén höll en mycket fin parentation över Sven-Olof följt av en tyst minut och ett tapto.

Personligen har jag bara träffat Sven-Olof, eller Svenne som han kallades, en gång och det var när han höll en intressant föreläsning i Lyckeby Medborgarhus hösten 2017 och som jag skrev ett inlägg om vid detta tillfälle.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>