Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Stort intresse att köpa bil

Jag gissar att en gång i månaden kommer det brev i brevlådan om att olika företag är intresserade av att köpa min snart 20 gamla Toyota. Oftast är det Ramas Bilar i Malmö som skriver, men numera kommer det även samma förfrågan från My Bellas Bilar i Göteborg plus att det någon gång kommit från andra uppköpare.

2 comments to Stort intresse att köpa bil

  • Pierre

    Bellas bilar är intresserad av min bil, har du hört eller vet något om dessa herrar? 🙂

  • Karlskronabloggen

    Nej, jag har ingen personlig erfarenhet då jag aldrig “nappat” på deras utskick och nu har jag inte längre kvar den bil de var intresserade av. Om man googlar på företagsnamnet hittar man en hel del och det är mest negativa kommentarer. De flesta av dessa verkar dock gälla personer som köpt bilar av företaget. Men som sagt, jag har ingen personlig erfarenhet av företaget.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>