Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Två herrar “still going strong”

Sent på eftermiddagen gick brandlarmet i Wachtmeister Galleria och besökare i alla affärer fick lämna byggnaden under cirka en halvtimme.

När vi blev insläppta igen fick jag en kort pratstund med dessa två gamla löparprofiler och klubbkamrater i Team Blekinge Löparförening.

Till vänster ultralöparen Stig Johansson som fyller 98 år om två månader och han har nu lagt löparskorna på hyllan och även det dagliga vinterbadandet på Saltö är ett avslutat kapitel. När jag sprang mitt första marathon 1985 (Ölandsbro Marathon) sprang även Stig (vid 64 års ålder) ett av sina första marathonlopp.

Till höger Bengt-Åke Ljungkvist som fyllde 76 år för ett par dagar sedan och fortfarande är aktiv som löpare. Fast numera är det mest cykel som gäller och jag ser honom dagligen när han cyklar till eller från sin bostad eftersom vi nästan bor grannar.

Stig Johansson och Bengt-Åke Ljungquist

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>