Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Onödiga parkeringsböter

Parkeringsvakterna är som vanligt igång runt Möllebacken dygnet runt och idag noterade jag denna helt onödiga böteslapp på en bil med släp. Karlskrona kommun har, trots parkeringsförbud, gett tillstånd till parkering på 20 meter idag p g a att någon flyttar till eller från sin bostad på Västra Köpmangatan. Men att då parkera i fel färdriktning är inte speciellt lyckat, så det blev en böteslapp på vindrutan trots parkeringstillståndet.

Onödiga parkeringsböter på Västra Köpmangatan

2 comments to Onödiga parkeringsböter

  • Går det att köpa en link under “länkar”. Hittar ingen epost eller kontaktskjema så jag skriver här istället.

    mvh

    • Karlskronabloggen

      Hej! Ja, kontaktadressen verkar ha försvunnit i samband med den stora WordPress-uppdateringen för en månad sedan liksom en del annat men den är nu återställd. Du kan mejla till info@karlskronabloggen.se så har den adressen en vidarebefordran. Sen beror det helt på vad din förfrågan gäller om du kan få en länk på sidan!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>