Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kvalificerat trams av BLT

Vilket kvalificerat trams av Bleking Läns Tidning (BLT) att påstå att tio lokalpolitiker i SD Karlskrona “hoppat av” från sina uppdrag. Det är ju en direkt pinsam vinkling av SD Karlskronas pressmeddelande för verkligheten är ju precis tvärtom att dessa s k “avhopp” innebär fler aktiva lokalpolitiker för SD!

I två fall rör det sig om unga medlemmar som flyttat från kommunen och då inte längre tillåts ha kvar sina platser i respektive kommunala nämnder. Ett annat “avhopp” rör Lotta Antman som nytt jobb som rektor på en friskola i Karlskrona och då är det naturligtvis svårt att sitta kvar i Kunskapsnämnden i Karlskrona kommun. Lotta behåller dock givetvis sina andra tunga uppdrag för SD i både Kommunstyrelsen och Regionstyrelsen.

Fast fantastiskt positivt för Lotta att få detta jobb, tänk tillbaka på när det var omöjligt att vara med i Sverigedemokraterna och ens kunna jobba som lärare i Karlskrona. Jag tänker naturligtvis på partisekreterare Richard Jomshof och att han inte fick var kvar som lärare på Chapmanskolan för 15 år sedan! Det har onekligen hänt en del i Sverige sedan år 2002!

I övrigt är det bara omfördelningar av “avhopparna ” mellan olika nämnder för att ge plats till fem helt nya fritidspolitiker som nu får möjlighet att bli en del av kommunpolitiken inför det viktiga valet nästa år.

För egen del skrattar jag mest åt detta trams och det är inte undra över att gammelmedier som t ex BLT gräver sin egen grav med denna och liknande direkta lögner och vinklingar av verkligheten.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>