Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Grodan” mitt i dimman

I fredags kväll var det kinesiskt nyårsfirande som gällde och vi besökte några kinesiska vänner som bor på precis motsatt sida av Trossö. En trevlig kväll med god mat och dryck och faktiskt första gången i Sverige jag smakade riktig “Moutai“, som är den i särklass dyraste kinesiska alkoholdrycken. “Moutai” håller 56 procent alkohol och visst är den god, men definitivt inte värd prisskillnaden mot andra vanliga kinesiska starkvaror som också ofta håller 56 procent, men kanske bara kostar en tiondel eller t o m en hundradel av vad vissa “Moutai” kostar.

På hemvägen passerade vi Hoglands park och bilden visar “Grodan” av Per Hasselberg, mitt i dimman som i detta fall faktiskt var riktig dimma och inte bara i fotografens ögon, vilket bilden helt klart visar!

"Grodan" mitt i dimman

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>