Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Trump infriar vallöften

De som röstade på Donald Trump som USA:s president kan verkligen inte klaga på hur snabbt den nye presidenten  infriar sina vallöften ett efter ett redan första veckan i sitt ämbete! Helt otroligt snabbt jobbat och tänk om svenska sjuklöverpolitiker kunde uppfylla sina vallöften på samma sätt, det har aldrig hänt och kommer troligen aldrig att hända! Många trodde nog att Trump skulle backa på vissa vallöfte, men så blev tack och lov inte fallet. Upprivna handelsavtal, förändring av “Obamacare“, muren mot Mexiko ser ut att bli ett faktum, totalt stoppat inflöde av “flyktingar” från vissa länder i Afrika och Mellanöstern o s v.

I svenska gammelmedier pratades om att börserna skulle rasa om Donald Trump skulle bli president, men verkligheten visar det helt motsatta. I veckan nådde Dow Jones index “drömgränsen” 20 000 points, vilket också innebar “All-Time-High” för den amerikanska börsen.

Trump infriar vallöften

1 comment to Trump infriar vallöften

  • Per

    Vad har svenska arbetare för glädje av det. När han sätter tullar mot utlandet kommer det även att drabba svenska arbetare så att hylla honom är verkligen svenskfientligt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>