Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket bra Markus Wiechel!

Sverigedemokraterna i Karlskrona inledde 2017:s tio medlemsmöten med riksdagsman Markus Wiechel som föreläsare. Markus var lite sen till mötet p g a en dubbelbokning, så SD Karlskronas ordförande Christopher Larsson använde första halvtimmen till att prata om SD Karlskrona och hur läget är inför 2017 och framförallt valåret 2018. I dagsläget är 34 kandidater i Karlskrona godkända inför valet, men målet är att ha 60 godkända kandidater i slutet av året. Det ska nog inte vara några problem och det var flera “nya” som tog med sig kandidathandlingar hem från dagens möte!

Markus Wiechel anlände därefter lagom och efter att först presenterat sig själv och hur han hamnade i Sverigedemokraterna höll han sedan en förträfflig föreläsning, mest på temat partiets migrationspolitik. Det var hela 57 medlemmar och sympatisörer som slutit upp till mötet och intressanta frågor haglade både under själva föreläsningen och den efterföljande frågestunden. Helt klart en mycket infomativ, intressant och givande föreläsning för alla som var var på plats!

Mycket bra Markus Wiechel!

Till vänster Christopher Larsson och till höger föreläsaren Markus Wiechel under fikapausen.

Mycket bra Markus Wiechel!

Markus Wiechel föreläser inför 57 medlemmar och sympatisörer i Lyckeby Medborgarhus.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>