Arkiv

Bokbörsen

Ännu en säker KHK-seger

Karlskrona HK går som tåget just nu och tog fjärde raka trepoängaren i SHL och det var en solklar seger mot Rögle BK med 4-1. Kollade hela matchen via en av sajterna som sänder gratis streaming och enda gången KHK var illa ute var i slutet av första perioden när Rögle hade numerärt överläge vid ställningen 1-1. Då var det nära att Rögle tog ledningen, men KHK kunde i stället kunde kontra och med en man mindre göra 2-1 med bara fyra sekunder kvar av perioden. Efter det kändes det inte ens som Rögle var nära att vända matchen.

Ännu en säker KHK-seger

Redan i mitten av tredje perioden vid ställningen 3-1 konstaterade stora delar av publiken att segern var klar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>