Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kassaskåpssäkert igen

Följde hela andra back-to-back-matchen när Karlskrona HK åkte till Ängelholm och för andra dagen i rad besegrade Rögle BK. Superb kvalitet på både bild och ljud i en av gratisströmmarna där matchen gick att följa direkt i datorn. Jag måste skriva att jag är imponerad av KHK och hur de “stänger” matcherna när de har ledningen, inte bara denna gång utan även i de tidigare segermatcherna. Det är nu fem raka segrar och alla är solklara trepoängare utan att laget knappt varit hotat i slutperioderna.

Ny seger för KHK mot Rögle

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>