Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ofrivilliga valarbetarna igång

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om den senaste “skandalen” (hahaha) som gammelmedierna drar fram i sin desperation över Sverigedemokraternas stadigt ökande stöd. Nu är det än en gång Oscar Sjöstedt de riktar in sig på, förra gången i hans fall var det hans hundvalp som nafsat efter någon, men det drevet dog ut snabbt.

Nu kommer en fem år gammal film där Oscar skämtar om två nazister han sommarjobbade ihop med och gammelmedierna får det till att han skämtar om judar. Snacka om självmål i desperationens tecken och jag slipper skriva utförligare om detta, för jag tycker Micke Carlsson fått till det klockrent och infogar hans text i Kalle Strokirks teckning som illustrerar just desperationen att hitta dessa icke existerande “skandaler”.

Ofrivilliga valarbetarna igen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>