Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Det var en rejäl annons!

Som jag skrivit många gånger tidigare läser jag sedan snart fem år tillbaka inte de censurerade svenska gammelmedierna, men idag kunde jag inte motstå frestelsen att gå upp till biblioteket och bläddra fram den uppmärksammade annonsen i Dagens Nyheter för boken “Invandring och mörkläggning” och ta en bild som får bli Dagens Bild i Karlskronabloggen! Tack och lov behövde jag bara bläddra till sidan 22!

Det var en helsida i huvudbilagan med nyheter så nu förstår jag ännu mer Twitterlobbyns indignation för den väcker ju verkligen uppmärksamhet för den stora del av Dagens Nyheters läsare av papperstidningen som fortfarande inte vaknat och även följer ocensurerade nya medier!

Kollade även i prislistan för helsidesannonser i just denna bilaga en söndag och då ska annonsen kostat drygt 302 000 kronor och jag tvivlar på att de fick någon rabatt. Rent ekonomiskt borde det knappast att gå ihop sig att betala så mycket för annonsen och finansiera bara genom bokförsäljningen. Köpare av annonsen var enligt DN en av författarna, Karl-Olov Arnstberg, men det finns säkert något upplägg tillsammans med utgivande Debattförlaget och troligen även någon extern sponsor.

I vilket fall som helst en ovärderlig reklam för boken, förlaget och för att få fler svenskar att öppna ögonen för vad som sker i Sverige!

Det var en rejäl annons!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>