Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie på arabiska igen!

Idag kom Jimmie Åkesson (SD) med ett nytt AI-genererat tal på arabiska! Helt lysande att på detta sätt direkt rikta sig till arabisktalande personer i Sverige! Tidigare fick dessa mest ta del av gammelmediernas förvridna och ofta direkt lögnaktiga tolkningar av Jimmies tal! Som en kommentar lyder på YouTube:

Att “Jimmie” genomför tal på arabiska kan vara en av de mest briljanta dragen i svensk politisk historia någonsin.

Jag kan bara hålla med för det är ett helt lysande tal där Jimmie bl a förklarar den svenska yttrandefriheten och religionsfriheten. Han förklarar även den enorma skillnaden mellan religionen islam och ideologin islamism. Fantastiskt bra!

2 comments to Jimmie på arabiska igen!

  • Micke

    Budskapet som Jimmie framför är i sig mycket bra. Men jag tycker att “AI”, som det för övrigt gått fullständig inflation i, och politik bör hållas så långt ifrån varandra som det bara går. Det sista vi behöver är “fejkade” politiker!

  • Karlskronabloggen

    Jag håller i princip helt med dig, men i just detta fallet tycker jag det är lysande av Sverigedemokraterna eftersom partiets budskap inte når fram i dessa kretsar. Gammelmedierna förmedlar ingen skillnad mellan islam och islamism och båda översätts ofta som bara “muslimer”. Ungefär som Aftonbladets rubriksättare när han eller hon 2007 satte rubriken att Jimmie i sin debattartikel skrev “Muslimer är det största hotet mot Sverige” trots att artikeln handlade om islam och islamism. Så det är bra att få ut budskapet på arabiska, sen är väl frågan kanske hur många som lyssnar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>