Arkiv

Bokbörsen

Fyra timmars “lunch” idag

Idag fick jag fyra timmars lunch från Blekinge Tingsrätt. Tre mindre domar avklarades mellan 09.00 och 11.00 och sista målet för dagen avhandlades inte förrän klockan 15.00 och tog en knapp timme.

Skönt för min del att kunna promenera hem klockan elva och ta det lugnt fyra timmar. Idag hade faktiskt nämndemännen från Sölvesborg och Olofström också hunnit köra hem på lunchen, fast jag tvivlar på att tingsrätten skulle godkänna dubbla reseersättningar!

Extremt intensiva dagar just nu med internt förmöte i Arbetsmarknadsnämnden söndag eftermiddag, vårdnadsmål i tingsrätten måndag förmiddag, heldag (med ovanlig långlunch) i rätten idag och i morgon väntar Arbetsmarknadsnämnden, extra kyrkoråd och ordinarie kyrkofullmäktige i Karlskrona-Aspö pastorat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>