Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bildspel Barnens Dag 1906

Gamla vykort från Barnens Dag i Karlskrona 1906 är inte helt ovanliga och flera från samlingen har varit med tidigare här i Karlskronabloggen. Nedanstående är dock ett litet bildspel från ett gammalt nummer av Blekinge Läns Tidning. Det intressanta i sammanhanget är att flera av motiven även gavs ut som vykort, dock utan att fotografens namn fanns angivet. Här finns fotografernas namn under bilderna och det är flera av de allra mest kända fotograferna i Karlskrona på den tiden som namnges. Trevligt att kunna komplettera vykorten med vilken fotograf som tagit bilderna! (Klicka på klippet nedan för större bild).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>