Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra förklarat av Chang Frick

Journalisten, fotografen, chefredaktören mm Chang Frick förklarar för Riks på ett mycket bra sätt TV4:s misslyckade Kalla Fakta som enbart handlade om att försöka misskreditera Sverigedemokraterna. De etablerade partierna ligger tio år efter SD när det gäller att utnyttja internet för kommunikation. En orsak är att SD var tvungna att göra detta då deras annonser, debattartiklar mm under många år censurerades av gammelmedierna. Därför var de tvungna att lära sig att utnyttja nätet för att sprida sin information. Det är inget konstigt med det och TV4:s grovt överdramatiserade inslag ter sig enbart löjliga och detta är inget som överhuvudtaget kommer att skada SD, däremot möjligen Moderaterna, vilket också Chang nämner i förbifarten. Jimmie Åkesson gör helt rätt i att stå för partiets kommunikationsavdelning och han ska absolut inte be om ursäkt för någonting bara för att gammelmedia försöker tvinga fram en sådan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>