Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Inställt mål i tingsrätten

Idag hade jag sett fram emot en heldag här i rådhuset, men målet blev inställt via SMS tidigt på morgonen och för säkerhets skull även via telefon. Tråkigt eftersom det var ett mål med inläsning som jag nu inte kommer att ha någon nytta av eftersom det blir ny domare och nya nämndemän när målet tas upp nästa gång.

Positivt dock att få reda på det innan man är på plats, förra veckan var det ett liknande mål som blev inställt fem minuter innan det skulle påbörjas. Inga större problem för mig som kan promenera hem i sådana fall. Värre för kollegan från Olofström som kört nio mil till Karlskrona och bara hade att sätta sig i bilen och köra nio mil hem.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>