Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Minoritetsåterremiss

Turerna kring Karlskrona kommuns köp av Vattenborgen Stortorget fortsätter och idag blev det en hård diskussion i fullmäktige. Som väntat slutade det med en återremiss eftersom oppositionens 34 röster mot majoritetens 41 röster gott och väl räckte för att ärendet skulle återremitteras för mer utredning. Nu dröjer beslut om köp av borgen åtminstone ytterligare en månad till nästa fullmäktigesammanträde.

Dagens Bild tog jag på förmiddagen och hade sen tur att precis pricka in omröstningen i fullmäktige när det blev lite tidig lunch i dagens tingsrättstjänstgöring, så jag kunde följa omröstningen i mobilen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>