Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

(SD) på Lyckeby Marknad

Sverigedemokraterna Karlskrona fanns på den vanliga platsen nära Lyckeby källa och hade bemanning i de vanliga två passen. Det var stort intresse för att delta, så en del får vänta till kommande marknader där det förhoppningsvis blir bättre väder och inte isande kalla vindar.

I förmiddagspasset deltog i vit jacka Lotta Antman och bredvid henne Benny Berglund i svart. Ordförande Christopher Larsson i vitt inne i tältet är inbegripen i ett samtal med en besökare. I röd jacka till vänster Ann-Marie Resin som var på besök och även Ann-Marie har några politiska uppdrag för SD Karlskrona i kommun och kyrka.
På eftermiddagspasset deltog från vänster Sanna Svennesson, Christer Leksell och Göran Eklund, den senare i politiskt samtal med en besökare. Inne i tältet gömmer sig även Rose-Marie Leksell som tog hand om en besökare och därför ej kom med på bilden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>