Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vårens Lyckeby Marknad

Nedan kommer fem okommenterade bilder från dagens Lyckeby Marknad. Det har varit sparsamt med marknadsbesök senaste två åren p g a pandemin, men idag var många på plats i Lyckeby. Detta trots iskalla vindar som svepte mellan marknadsstånden och jag såg t o m två besökare som direkt vände när de steg ur sin bil och kände vindarna. Som sagt oväntat välbesökt marknad, trots att flera försäljare enligt ryktet lämnade sena återbud p g a vädret.

På de två sista bilderna syns två av de fyra partier som var på plats vid marknaden. Det var Kristdemokraterna och Vänsterpartiet och det blev en kort pratstund med min gamle arbetskamrat Ulf Hansson (V) som jag träffade vid Lyckeby Antikvariat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>