Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Pensionat Paradiset 1937

Tyvärr missade jag en av mina favoritfilmer, den klassiska “pilsnerfilmen” Pensionat Paradiset från 1937 när den gick på SVT igår eftermiddag. Tänkte jag skulle se den på YouTube istället för jag har sett att hela filmen tidigare fanns där. Dock så ej idag så jag nöjer mig med ett klassiskt klipp med Thor Modéen när har uppträder som “En äkta mexikanare” för de övriga gästerna.

Nej, nu hittade jag filmen på SVT Plays hemsida där de lade upp Pensionat Paradiset IGÅR och den går att se fram till den 6 maj. Det får bli kvällens avkoppling efter en lång heldag i Blekinge Tingsrätt! Klicka på bilden så kommer hela filmen!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>