Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Julgrisar-fördelaktiga priser

Så här i jultider kanske många funderar på att köpa en julgris, även om det säkert var betydligt vanligare på 1970-talet när denna inspelning gjordes av Kalle Sändare. Helt klart en av Kalles absolut bästa inspelningar med mannen som ringer två gånger och blir mer och mer förvirrad!

Speciellt första samtalet är mycket förvirrande och mannen blir lättad när han i andra samtalet kommer fram till den ansvarige för julgrisförsäljningen vid namn “Ingenjör Saltet“.

2 comments to Julgrisar-fördelaktiga priser

 • Igge

  Härligt!
  Men “Värdshuset Pilgrimmen” med Kalle slår det mesta!
  Passar också att önska dig en God Jul och Ett Gott Nytt År

 • Karlskronabloggen

  Ja, “Värdshuset Pilgrimmen” är också en höjdare när “Eskil Andreasson” ringer och bl a undrar om det finns cykelställ utanför och läktare i lokalen och som slutar med att han bokar “ett bord i hallen”. Helt klart en av Kalles bästa!

  Jag får också önska dig en God Jul och Ett Gott Nytt År!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>