Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gammelmedierna…

Tragiskt med gammelmedierna som censurerar sig själva “in absurdum” och i detta fall handlar det för en gångs skull inte om brott med anknytning till den havererade massinvandringen.

I lördags eftermiddag kraschade ett mindre flygplan på en villatomt i centrala Ronneby. Gammelmedierna rapporterar till en början som att det var en ren olycka, trots att de garanterat läser trådarna på Flashback. Där stod det redan två timmar efter kraschen klart vem piloten var med namn och adress och att han medvetet tycks ha kraschat planet på sin egen tomt.

Sen undrar gammelmedierna varför upplagorna går ned och vi såg nyligen två nedläggningar av Gota Medias tidningar i Småland. Nej, fler och fler för varje dag upptäcker alternativa nya medier och föredrar dessa framför gammelmediernas censur av verkligheten.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>