Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Karlskrona på 1:a Advent

Idag 1:a Advent bjöd Sverigedemokraterna Karlskrona traditionsenligt på Bullens korv, glögg, kaffe och pepparkakor på Ronnebygatan, denna gång mellan klockan 11.00 och 15.00.

Allt fungerade precis som vanligt, trots att det samma morgon upptäcktes ett inbrott i föreningslokalen i Lyckeby där både mer värda inventarier, men också betydligt mindre värda förbrukningsvaror stulits.

Från första passet med från vänster SD Karlskronas ordförande Christopher “Stoffe” Larsson, Kenneth “Pelle” Johnsson, Margaretha “Marga Schijven” Jonasson, Sanna Svennesson, SD Blekinges ordförande Camilla Karlman och Birgitta Stenberg.

Andra passet där SD Karlskrona idag bjöd förbipasserande längs Ronnebygatan på Bullens korv, glögg, kaffe och pepparkakor bestod av från vänster Christopher Larsson, Göran Eklund, Ville Alm, Sanna Svennesson, Lotta Antman och Magnus Johansson.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>