Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Årsmöte och föreläsning

Idag höll “Sveriges bästa kommunförening” Sverigedemokraterna i Karlskrona sitt årsmöte. Det blev ett snabbt möte och styrelsen ser exakt likadan ut som föregående verksamhetsår med undantag av att en ny suppleant valdes till en plats som varit vakant sedan i somras. Det var 48 medlemmar som slutit upp till årsmötet.


På bilden ovan har årsmötet inletts och ordförande Christopher Larsson går igenom verksamhetsberättelsen för det gångna året. Glädjande var bl a att medlemsantalet i SD Karlskrona ökade mycket kraftigt från 250 till 336 medlemmar under året. Till höger lutad mot pelaren står partisekreterare Richard Jomshof som tillhör lokalföreningen.
Christopher föredrog även den parlamentariska berättelsen för 2018 och till vänster skymtar mötesordföranden Nicolas Westrup från SD Ronneby och Lotta Antman som var sekreterare. Stående till höger avvaktar kassören Ronnie Nilsson på sin tur att föredra den ekonomiska berättelsen. Ekonomin är mycket god, men naturligtvis blev det en stor “förlust” 2018 med tanke på att det var valår och mycket pengar satsades på reklam i olika sammanhang. Detta var givetvis planerat och liksom tidigare kommer pengar att fonderas varje år för att sedan användas vid valet 2022.
Efter avklarat årsmöte blev det traditionsenligt smörgåstårtor till medlemmarna.
Efter årsmöte och förtäring var det dags för Richard Jomhof att föreläsa om Sverigedemokraternas ideologi. Det var snart fyra år sedan Richard höll en liknande föreläsning, närmare bestämt den 17 maj 2015 (Jimmie Åkessons födelsedag). Då var det fler som lyssnade, men det mötet var öppet även för icke medlemmar och på årsmötet deltog självklart bara medlemmar.
Richard lite mer i närbild under den alldeles förträffliga föreläsningen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>