Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie utmanar Ulf på debatt

“Hej Ulf!

Ingen skulle bli gladare än jag om det verkligen var så att Moderaterna inom loppet av några år bytt position, från gränslösa, ”öppna hjärtan” till en balanserad och långsiktigt hållbar invandringspolitik. Ett tag har jag närt en liten förhoppning om att så varit fallet.

När jag såg gårdagens debatt i Aktuellt blev jag besviken. Moderaterna vill ha en lika stor invandring som under Fredrik Reinfeldts tid. Man undrar om ni inte förstått någonting? Den stora invandringen är ju huvudorsaken till många av de samhällsproblem vi brottas med idag: Sjukvårdskrisen, skenande brottslighet, krisen i skolan och bristen på bostäder.

Ingen integrationspolitik i världen kan lösa de problem som Reinfeldts invandringsnivåer orsakar. De gamla integrationsåtgärderna kostar miljarder skattekronor varje år, ofta till ingen nytta. Den enda hållbara åtgärden är att minska volymerna. Jag hoppas vi får chansen att diskutera det här med varandra. Förhoppningsvis finns det saker vi kan enas om.

Det vore också bra om vi kan visa för väljarna på vilka punkter våra åsikter skiljer sig åt. Hör av dig så bokar vi in en debatt kring den här frågan. Gärna så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar, Jimmie Åkesson”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>