Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lasses “Fun Art Faces”

Idag var det två evenemang jag ville besöka, men de sammanföll tidsmässigt så jag hann bara med ett ytterst kort besök på den nya utställningen “Fun Art Faces by Lasse Carlsson”. Utställningen pågår under tiden 1 oktober t o m 14 oktober och finns i “Lilla Galleriet” vid Björkholmsplan bredvid Idrottshallen.

Det är Ulf Nejbo som flyttat sin affär “Konstnären & Pinaulen” från Konstapelsgatan hit och även utökat den med ett galleri och ett litet café. Ska återkomma med lite mer kring detta vid senare tillfälle.

Lasse berättade att cirka 150 besökare varit på plats under eftermiddagen och redan vid öppningen klockan 13.00 stod ett 30-tal personer i kö! Lasse är en mångsysslare som bl a arbetat som fotograf och med reklam, varit cigarrproducent och arrangerat festivaler och mässor. Lasse har dessutom världens största samling av material kring Karlskronakändisen Rosenbom. Nu har den konstnärliga ådran utvecklats ännu mer och Lasse skapar konst av skrot och återvunnet material. Passa på och gör ett besök under de två veckor utställningen pågår!

"Fun Art Faces by Lasse Carlsson"

Lasse Carlsson framför fem av sina konstverk. Totalt finns 23 objekt som alla är till salu i varierande prisläge från 950 kronor till 2 700 kronor. Det finns även möjlighet att köpa inramade bilder i storlek 18×24 centimeter för 250 kronor alternativt oinramade bilder i hög kvalitet för 100 kronor.

Relaterat:

Sydöstran: “Lasse hittade hem med gubbarna”
Rosenbom.se: Allt om världskändisen Matts Rosenbom

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>