Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Glest i Hoglands park idag

Idag var sista loppmarknaden i Hoglands park och det var mycket glest med försäljare jämfört med tidigare. Jag räknade till bara ett tiotal som fanns på plats plus arrangören IFK Karlskrona som hade både eget loppisbord och servering. Tidigare brukar det vara fullt med bord runt hela statyn Karl XII, men idag var i stort sett tomt.

Glest i Hoglands park idag

Något annat som snart kommer att glesna i Hoglands park är de idag vildvuxna bersåerna runt om i parken. Oppositionen i Karlskrona i form av Sverigedemokraterna och Moderaterna har på olika fronter angripit den styrande “Treklövern” och det har nu givit resultat. Samtliga bersåer i parken kommer att tas ned för att öka tryggheten i parken har samordnaren för det lokala brottsförebyggande rådet, Eva Dahlberg, meddelat.

Samtliga bersåer i Hoglands park kommer att plockas bort för att öka tryggheten i parken

Samtliga bersåer i Hoglands park kommer att plockas bort för att öka tryggheten i parken

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>