Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nu försvinner bersåerna

En av gårdagens bilder i Karlskronabloggen visade de två bersåerna i nordvästra delen av Hoglands park, men idag är dessa helt borta och det får bli Dagens Bild. Arbetet med att ta bort övriga vildvuxna bersåer i parken lär fortsätta ett par dagar framåt. Om jag förstått det rätt är tanken att bersåerna ska ersättas av betydligt mindre bersåer ungefär som det såg ut när dessa skapades för mer än 60 år sedan. Jag ska se om jag kan leta fram något gammalt vykort från just den tiden när bersåerna första gången blev en del av Hoglands park.

Nu försvinner bersåerna

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>