Arkiv

Bokbörsen

Loppmarknaderna igång

Nu har loppmarknaderna i Karlskrona och Ronneby dragit igång igen efter vinteruppehållet. På Wämö var det andra lördagen för året och jag räknade till ett 30-tal försäljare, men det ökar förhoppningsvis senare under sommaren. Det borde vara betydligt fler som söker sig hit för att sälja, då kommer också fler besökare.

Loppmarknad i Vämöparken den 27 maj 2017

Loppmarknad i Vämöparken den 27 maj 2017

I Brunnshallarna i Ronneby har loppmarknaderna hållit på lite längre och igår söndag var det mellan 100 och 150 försäljare på plats, vilket faktiskt kändes rätt lite i förhållande till hur mycket plats det finns. Jag gissar att framåt sommaren kommer det stadigt att vara mellan 200 och 300 försäljare på plats varje söndag.

Loppmarknad i Brunnshallarna i Ronneby den 28 maj 2017

Loppmarknad i Brunnshallarna i Ronneby den 28 maj 2017

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>