Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Nej, jag är en TV-tittare…”

Helt underbart samtal när JennyGranskning Sverige ringer och oroar sig över en av SVT:s anställdas chocktillstånd. Jenny får tala med kvinnan som är ansvarig för arbetsmiljöfrågor på SVT och ställer en rad frågor, innan det kommer fram att samtalet gäller Anna Hedenmo och hennes näst intill totala kollaps i direktsändning efter chocken när det stod klart att Donald Trump blir ny president i USA.

“Vem ser till att Anna Hedenmo kommer säkert hem från Washington efter detta…” är en av alla frågor.

För ovanlighetens skull dock mycket bra hanterat samtal av den arbetsmiljöansvarige på SVT som valde att inte lägga på luren, eller så förstod hon inte att det var Granskning Sverige utan en “orolig TV-tittare” som ringde.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>