Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona HK ångar på…

Följde Karlskrona HK:s hemmamatch mot Färjestad via en av alla streamingsajter som sänder gratis direkt och det var en säker seger för Karlskrona HK med 5-2. Ett oerhört snyggt mål på kontring i första perioden följdes upp av två snabba i inledningen av andra perioden och sen var det ingen match längre. Det blev visserligen videobedömning på målet som gav 3-0, men i en av reprisvinklarna syntes tydligt att pucken låg fri under målvakten när den stöttes i mål.

Lite skillnad mot förra säsongen när KHK bara tog fem trepoängare på 52 matcher mot dagens tredje trepoängare på fyra matcher! Som kommentatorn upprepade ett par gånger (tror det var någon CMore kanal) så var det så att KHK förlorade 26 matcher förra säsongen med uddamålet, antingen efter ordinarie speltid, förlängning, straffar eller mål i tom bur. Så KHK var inte riktigt så dåliga som poängskörden visade, men i år är det en enorm skillnad i försvaret med två stabila målvakter och i stort sett helt ny uppställning på backsidan!

Karlskrona HK ångar på...

Matchen är slut och utespelarna är på väg mot målvakten Johan “Honken” Holmqvist som gjorde en ny bra match i målet!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>