Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Hur mycket vill du ha?

I sensommarvärmen drog jag idag på en gammal t-shirt som firar 25-årsjubileum i år i form av Ny Demokratis t-shirt “Drag under galoscherna” som jag köpte 1991. Senast jag hade den på var sommaren 2013 och jag minns att jag då fick frågan om den var till salu? Jag tror t o m att det var i en kommentar här i Karlskronabloggen, men jag fick även samma fråga på Facebook.

Nej, min relik från 1991 är inte till salu, men det är kul att den väcker uppmärksamhet. Mötte bl a en tidigare socialdemokratisk lokalpolitiker som intresserat studerade t-shirten och i CityHallen kom sedan den oundvikliga frågan från en för mig helt okänd person “om den är till salu”.

Hur mycket vill du ha för den?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>