Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lite blandat “SD-godis”

Hittade ett bra klipp på några blandade debatter med företrädare för Sverigedemokraterna med Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson, Julia Kronlid och Kent Ekeroth. De är inte i tidsordning, men helt klart finns några av de bästa insatserna med i klippet, speciellt Jimmie Åkesson vs. Jan Björklund som inleder.

Sen finns det fler som är minst lika bra, t ex Björn Söder när han efter ett svavelosande anförande på 16 minuter sedan tog replik på alla sjuklöverns representanter i samband med “Skammens Dag” i maj 2013 då övriga sju partier införde fri hälso- och sjukvård för illegala invandrare. Ett annat klipp som jag saknar är Richard Jomshofs anförande om islam på hösten samma år, liksom David Lång som hade några briljanta anföranden under den första riksdagstiden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>