Arkiv

Bokbörsen

Ekeroth (SD) vs. Haddad (L)

Ingen från varken Socialdemokraterna, Miljöpartiet eller Vänsterpartiet vågade ställa upp i en Aktuelltdebatt med Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman Kent Ekeroth. En som vågade var dock Roger Haddad från Liberalerna  som har samma uppgift i sitt parti. Jag har ännu aldrig sett Kent Ekeroth förlora en debatt, vare sig det gäller riksdagsdebatter eller i andra sammanhang. Jag tycker dock Roger Haddad gör bra ifrån sig här, även om han naturligtvis är chanslös i själva debatten.

All heder också till programledaren Anders Holmberg som ställer bra frågor till båda och inte på något sätt visar egna synpunkter, vilket oftast annars är fallet i “oberoende och opolitiska” Sveriges Television.

Kent Ekeroth kommer till Karlskrona för en föreläsning söndagen den 10 april och mer info om detta kommer!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>