Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Intervju med Julia Caesar

Erik JohanssonGranskning Sverige har gjort en nästan en timme lång intervju med krönikören och författarenJulia Caesar” som skrivit som pseudonym sedan 2010. Jag kan verkligen rekommendera alla intresserade att lyssna för det är en lysande intervju och “Julia Caesar” är precis lika vältalig som hon är en briljant skribent. Härligt att höra att “Julia” mår bra och bara verkar blivit ännu mer stärkt efter hennes “uthängning” i Expressen som efter upprepade trakasserier publicerade både hennes namn och andra helt irrelevanta uppgifter. Lika härligt att höra att uthängningen varit helt kontraproduktiv eftersom antalet läsare av hennes krönikor på Snaphanen och Avpixlat ökat lavinartat.

1 comment to Intervju med Julia Caesar

  • JC:s krönikor, alltid värda att läsa.
    Sen har hon ju ett sånt härligt flyt i sitt språk, mycket imponerad.

    OT: vad som fick mig bli intresserad av svenska språket på ett lite annorlunda sätt var faktiskt en lärare i svenska jag hade på Högre Allmänna. (1956?) En lärare som kunde få t o m en torr grammatiklektion att uppskattas av eleverna!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>