Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jag hade också skrattat

Aftonbladet och Expressen med flera gammelmedier har senaste dagarna skrivit vinklade artiklar om en händelse i kommunfullmäktige i Malmö där en äldre folkpartist fick ett utbrott i talarstolen för att några av sverigedemokraterna skrattade till under hans anförande. Han pratade bl a om strömmen av “flyktingar” över Medelhavet och anledningen till att smilbanden drogs uppåt var att folkpartisten hänvisade åhörarna att “läsa på www.expressen.se”, precis som om Expressen skulle ha någon helst trovärdighet när det gäller objektiv rapportering av nyheter. Jag hade garanterat också skrattat åt någon som hänvisat till Expressen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>