Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Om Alliansens desperation

Vikarierande partiledare Mattias Karlsson (SD) intervjuades idag av Expressen om vad han anser om de fyra allianspartiernas olika utspel i integrationspolitiken. För min del tror jag inte att dessa desperata utspel påverkar opinionen i nämnvärd riktning, förutom att det gynnar Sverigedemokraterna eftersom det visar att partiet hela tiden haft rätt i dessa frågor. Mattias påpekar också både detta och att det finns både bra och dåliga inslag i de olika partiernas förslag och det är bara att hålla med Mattias när han bl a påpekar det katastrofala i Kristdemokraternas delförslag om en diskriminerande skattefrihet för invandrare i fem år.

Tre minuters intervju som är väl värd att lyssna till!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>