Arkiv

Bokbörsen

Om Alliansens desperation

Vikarierande partiledare Mattias Karlsson (SD) intervjuades idag av Expressen om vad han anser om de fyra allianspartiernas olika utspel i integrationspolitiken. För min del tror jag inte att dessa desperata utspel påverkar opinionen i nämnvärd riktning, förutom att det gynnar Sverigedemokraterna eftersom det visar att partiet hela tiden haft rätt i dessa frågor. Mattias påpekar också både detta och att det finns både bra och dåliga inslag i de olika partiernas förslag och det är bara att hålla med Mattias när han bl a påpekar det katastrofala i Kristdemokraternas delförslag om en diskriminerande skattefrihet för invandrare i fem år.

Tre minuters intervju som är väl värd att lyssna till!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>