Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tangentbordsmytomaner

Med tanke på föregående inlägg som handlade om trippelmordet i Norge och dubbelmordet i Linköping så kommer här i serien Nya Ord en ny beteckning för svenska “journalister” som representerar gammelmedierna och det är

Tangentbordsmytomaner

Jag tycker det är en alldeles ypperlig beskrivning av hela den yrkeskår som verkar ha som enda uppgift att undanhålla eller förvanska verkligheten för svenska folket. Samma gäller TV och radio där man helt medvetet undanhåller viktiga fakta t ex om dessa två olika händelser p g a “politisk korrekthet“.

Sveriges “journalister” har av naturliga skäl utsetts till Sveriges minst trovärdiga yrkesgrupp och tidskriften Journalisten kom förra året med en undersökning att svenska journalister “mår dåligt” och nästan var sjunde “journalist” har varit sjukskriven p g a “stress” och orsaken sägs vara nedbantningar på redaktioner, brist på självständighet med mera med mera i all oändlighet.

Jag tycker inte det minsta synd om de “journalister” som medvetet för svenska folket bakom ljuset med sina ofta rena lögnaktiga reportage om tillståndet i Sverige och jag förstår helt att de och deras arbetsgivare tappar läsare efterhand som fler och fler upptäcker att det finns ocensurerade nya medier som skriver om verkligheten, t ex Avpixlat, Fria Tider, Exponerat och Dispatch Internatioal.

Nedan kommer ett citat från en kommentar på Fria Tider förra året skriven av signaturen “Cavatus” som skriver klockrent precis vad det handlar om:

“Det gläder mig att höra att de mår dåligt. De har de verkligen skäl att göra. Att sedan skylla på överbelastning är en självförorsakad åkomma. De ljuger som hästar travar och folk köper inte dyngan längre och neddragningarna blir då nödvändiga. Om de rapporterat utan en politiskt korrekt agenda hade folk fortsatt att köpa tidningarna och de hade haft jobben kvar. Som man bäddar får man ligga, som det heter. Jag bara jublar!”

1 comment to Tangentbordsmytomaner

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>