Arkiv

Bokbörsen

Aftenposten censurerar inte

Dagens huvudnyhet verkar vara en busskapning i Norge där två män (varav en svensk) och en kvinna knivmördades. Som vanligt i svensk gammelmedia undanhålls vissa fakta, så man får ta sig till norska medier för att få veta mera! Nedan en länk till Aftenpostens artikel i ämnet som inte bara som i svenska gammelmedier anger att det var “en man i 30-årsåldern” utan även redovisar fler viktiga fakta om gärningsmannen!

Ungefär som i fallet med dubbelmordet i Linköping nyligen där svenska gammelmedier censurerar och pixlar, så man måste söka sig till Avpixlat, Fria Tider eller Flashback och enkelt kunna se exakt samma bild opixlad.

Aftenposten: “Politiet: En kvinne og to menn drept i busskapning

Relaterat:
Avpixlat: “Tre personer knivmördade vid busskapning i Norge”
Dagens Nyheter: “Svensk död i norsk busskapning”
Flashback: “Buss kapad i Norge – tre drept (2013-11-04)”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>