Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Avpixlat tillbaka igen!

Efter ett oroväckande långt avbrott p g a en DDoS-attack från någon eller några som inte accepterar yttrandefrihet är Sveriges bästa nyhetsförmedling Avpixlat äntligen “back in business” och säger sig vara “bättre än någonsin“! Det är bara att hålla med, mycket snyggare layout på sajten och vi hoppas och tror innehållet också höjer sig ytterligare ett snäpp och fortsätter ta över fler och fler läsare från de genomcensurerade svenska gammelmedierna!

Som i så många andra sammanhang så tror jag denna typ av sabotage fått totalt motsatt konsekvens vad sabotören vill eftersom fler och fler blir intresserade av vad Avpixlat skriver. Under de fyra dagar sajten var nere har också många sökt sig till likaledes ocensurerade alternativ som Fria Tider och Exponerat och där måste man ju ge en extra eloge till Exponerat som haft en tråd med cirka 5000 kommentarer med olika teorier där intresserade hela tiden hållts uppdaterade.

Avpixlat tillbaka igen - bättre än någonsin!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>