Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Typisk väljare av Miljöpartiet

Typisk röstare för Miljöpartiet“Intresserar du dig för politik och de olika partiernas åsikter?”

Jag sprang på vidstående klipp som jag antar kommer från någon gammelmediatidning och jag tycker det visar en absolut typisk person som röstar på Miljöpartiet. Jag har tyvärr själv flera släktingar och nära vänner som är politiskt ointresserade, men ändå går och röstar och lägger sin röst på Miljöpartiet för “de är väl bra för miljön” eller liknande totalt felaktiga orsaker utan att överhuvudtaget sätta sig in i svensk politik.

De som resonerar som kvinnan till vänster är indoktrinerade upp över öronen av de 52 respektive 54 procent “journalister” som jobbar på det som borde vara “oberoende” SVT och Sveriges Radio (undersökning gjord av Göteborgs Universitet) och ständigt låter Miljöpartiet komma fram i alla debatter och intervjuer och de förstår tyvärr inte att Miljöpartiet är Sveriges mest vänsterextremistiska parti, t o m längre till vänster än Vänsterpartiet.

Det känns dock lite som just detta faktum börjar gå upp för rätt många jag pratat med senaste tiden och med drygt ett år kvar till riksdags-, kommun och landstingsvalen 2014 så kommer förhoppningsvis fler svenskar ha vaknat när det är dags att gå till valurnorna!

Innan dess är det det dock två andra val som det är viktigt att delta i och jag kommer självklart att gå och rösta både i kyrkovalet i september 2013 och EU-valet i juni 2014, dock garanterat inte på Miljöpartiet!

Relaterat (ej politik, men liknande klipp som det till vänster)
Det finns många intelligenta svenskar”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>