Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Folkpartiet slutar mörkläggningen om skolproblemen

Intressant debatt nedan mellan Gustaf Fridolin (MP) och utbildningsminister Jan Björklund (FP).

Folkpartiet verkar nu ha slutat mörklägga anledningen till att svenska skolresultat sjunker som en sten på den internationella PISA-rankingen av världens skolor, det borde de gjort för snart sju år sedan de var med i regeringsbildningen och det är alldeles för sent att göra det nu.

Det är väl bara drygt ett år sedan samme Björklund i en debatt med Richard Jomshof (SD) i Sveriges Riksdag hävdade att det var bara “trams” att de försämrade skolresultaten skulle bero på massinvandringen från länder utan fungerande skolsystem, men nu har Jan Björklund tydligen vaknat också och insett verkligheten.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>