Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Redouan vs. Paul

Här kan man nästan tro det är någon form av bråk på gång mellan restaurangägaren Redouan Akhdim och Paul Cederholm från Sverigedemokraterna, men jag kan garantera att det gick helt lugnt till! Redouan är alltid helt underbar att diskutera med oavsett vilka frågor det gäller. Jag har själv känt honom i tiotalet år och han har bott i Sverige i mer än 20 år, så det var helt “lugna puckar” mellan honom och Paul i denna diskussion!

Dessförinnan hade jag själv en lång politisk diskussion med Redouan utanför hans restaurang på Klaipedaplatsen och sedan ytterligare en (ännu längre) lite senare och vi är väl till 90 procent överens i det mesta, bl a i frågan om orsaken till Sveriges totalt misslyckade invandringspolitik de senaste decennierna.

Redouan Akhdim vs. Paul Cederholm

2 comments to Redouan vs. Paul

 • Paul Cederholm

  Redouan Akhdim har helt fantastiskt sunda tankar och åsikter och vi är överens i det mesta. Det är alltid lika roligt att träffas och prata med Redouan.
  Paul Cederholm
  Sverigedemokraterna Karlskrona.

  • Karlskronabloggen

   Håller med dig helt där Paul när det gäller Redouan, underbar människa med sunda tankar och en stor portion humor! Hälsningar från Lasse och tack alla partikamrater för två dagars trevliga tillställningar på Stortorget!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>