Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie Åkesson i staun

Idag hade Karlskrona celebert besök av Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och nummer 1 på EU-valsedeln Kristina Winberg! Kristina var i Lyckeby för fem dagar sedan och höll en trevlig föreläsning tillsammans med riksdagsman Johnny Skalin och Kristina är faktiskt född i Karlskrona, vilket jag missade att skriva i samband med det besöket. Det kommer fler bilder från dagens besök efterhand under kvällen!

Jimmie Åkesson talar i Karlskrona den 2 maj 2014

 

2 comments to Jimmie Åkesson i staun

  • AWSvensson

    inte den bild BLT uppvisade

  • Karlskronabloggen

    Nej, BLT och Sydöstran har ju sin egen agenda när det gäller att misskreditera Sverigedemokraterna. Nu har jag i och för sig inte läst vad de skrivit förutom BLT:s ledare som påstod det var “fler demonstranter än åhörare”, vilket är rent nonsens. Jag gissar 250-300 som lyssnade och kanske 100 “demonstranter” som stod en bra bit ifrån och inte störde talen på något sätt. Fast helt klart fler “demonstranter” än jag trodde, men tydligen reser de med mellan de orter de hinner och sen faller lokala antidemokrater in på varje plats. Efter Ronneby och Karlskrona var det tydligen “demonstranter” även i Kalmar, medan det sedan var lugnt i Västervik och Oskarshamn senare på dagen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>