Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Översikt klockan 12.00

Stortorget den 1 maj 2014 klockan 12.00 innan Socialdemokraterna startar sitt demonstrationståg utanför rådhuset till vänster. I mitten skymtar Vänsterpartiets aktiviteter på Klaipedaplatsen och mer åt höger Sverigedemokraternas informationstält på torget. Nedanför kommer även några bilder från det socialdemokratiska demonstrationståget, men jag har lagt in så många sådana tidigare år så de de generella är inte så intressanta eftersom det även där är samma politiker, medlemmar och sympatisörer i tåget.

Översikt över Stortorget den 1 maj 2014 klockan 12.00

Förstår inte en av flaggorna i täten?

Här förstår jag inte riktigt den mindre svart/vit/grön/röda flaggan i täten av demonstrationståget, för det är ju ett land som inte finns?

Passar på att motionera i demonstrationståget

Ett utmärkt tillfälle att passa på att motionera med stavarna i demonstrationståget

Socialdemokraterna i Hoglands park

Socialdemokraterna avslutade i Hoglands park där det var tal av någon för mig helt okänd person och likaledes okända artister som spelade. Det bjöds även på grillad korv och bröd som såg mycket god ut, men det var alldeles för lång kö och långsamt grillande så jag vände hemåt för att kurera min förkylning, så jag är pigg i morgon och kan se och lyssna på Jimmie Åkesson.

2 comments to Översikt klockan 12.00

  • Fd Ka-bo

    Medelåldern i sossetåget tycks av bilderna att döma vara hög, mycket hög, minst 60++
    Är det de sista av de som ännu inte förstått att Sverige har i grunden förändrats?
    Förändrats till det sämre och att om Löfven för sin vilja fram (eg Jämtins, Y Johansson m fl vilja) acclelererar försämringen.

  • Karlskronabloggen

    Ja, jag tänkte också på medelåldern i det socialdemokratiska tåget och den var mycket hög, förutom ett antal småtjejer (13-14 år?) som skanderade “Inga rasister i vårt Europaparlament” i riktning mot Sverigedemokraternas informationstält.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>