Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Folkpartiet informerar

Folkpartiet har ju skolfrågor som sitt viktigaste ämne i politiken och hade idag något “event” vid Klaipedaplatsen där man ställt ut olika par av skor som skulle symbolisera hur många lärare i Karlskrona som kommer att gå i pension de närmaste fem åren.

Totalt meningslös manifestation så länge man vägrar inse och inte heller åtgärdar grundproblemet i den snart totalhavererade svenska skolan som år efter år rasar i alla rankingar, t ex den världsomspännande PISA!

Jag har hört och sett skolminister Jan Björklund flera gånger i riksdagens talarstol när han pratar om problemen, men varför medverkar han inte till att göra något åt problemen utan kommer bara med en massa meningslösa förslag, ungefär som att ge konstgjord andning till en redan döende patient?

Folkpartiet informerar

4 comments to Folkpartiet informerar

 • Fd Ka-bo

  Hela Folkpartiet i K-a tycks vara på plats?

  • Karlskronabloggen

   Ja, det var nog åtminstone större delen av Folkpartiet i Karlskrona på plats, det saknades väl någon. Den enda jag kände igen var Jan-Olof Pettersson som jag ibland brukar prata med på “staun”.

 • Lars Ottosson

  folkpartiet är nog lika utdöende som centerpartiet och kristdemokraterna. I framtiden blir det bara tre partier i sverige som är moderaterna, socialdemokraterna och sverigedemokraterna ungefär som det ser ut i England just nu och även i Frankrike.

 • Karlskronabloggen

  Tror du har rätt rätt där Lars, UKIP i Storbritannien med Nigel Farage som otroligt karismatisk partiledare har nog mycket stor chans att bli större än både Labour och Tories i nästa val! Vilka fantastiska tal han har hållit i EU-parlamentet!

  I Frankrike, ja Marine le Pen och hennes parti är redan störst i många disktrikt så det ska bli intressant att se vem som blir nästa president i Frankrike!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>