Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Inbrott i bilar hos KHK

Karlskrona HK:s klubbchef Mats Johansson

Karlskrona HK:s klubbchef Mats Johansson

Karlskrona Hockeyklubb (KHK) meddelar på sin hemsida och på Facebook att det tyvärr inträffade ett antal inbrott i parkerade bilar vid Telenor Arena i samband med gårdagens fortsatta segertåg i Hockeyallsvenskan när Mora besegrades med 5-0!

Är du drabbad kan du kontakta klubbchef Mats Johansson, tidigare mångårigt kommunalråd för Socialdemokraterna i Karlskrona (ni minns han som helt på egen hand förlorade kommunalvalet 2006), antingen via telefon eller via e-post.

Telefonnummer och e-postadress finns i länken nedan som går direkt till klubbens hemsida och där det finns även mer information om gårdagens inbrott i publikens bilar!

Det är viktigt att föra en dialog mellan drabbade, polisen, Karlskrona kommun och Karlskrona Hockeyklubb för att detta inte ska hända fler gånger!

Här kan jag förstå att klubbchef Mats Johansson är lite arg, som på bilden till höger, men den tog jag vid ett helt annat tillfälle än igår!

Karlskrona HK: “Inbrott i bilar”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>